Nike Free Flyknit barfotasko (Herrar)

Nike Free Flyknit är nyheten som vi alla väntat på – en snygg barfotasko som verkligen ger känslan av att springa barfota! Nike Free Flyknit är barfotaskon som påminner mera om en strumpa än en sko med sin ovanliga ovandel.

Nike Free Flyknit har den traditionella Free sulan, men ovandelen är speciell i en fotnära och enkel design i ett tunt tyg som ger en riktigt skön barfotakänsla. Nike Free Flyknit är designad för att användas med eller utan strumpor, och sitter riktigt skönt på den bara foten. Tack vare den stretchiga ovadelen som formar sig efter foten garanteras en bra passform. Med den traditionella snörningen framtill kan du justera skon så att den är rätt för just dig.

Denna barfotasko är tillverkad i ett luftigt och stretchigt material som torkar snabbt efter träning. Sulan ger svag dämpning men är mjuk och flexibel för att passa framfotslöpning för den som vill springa så naturligt som möjligt. Nike Free Flyknit är superlätt som de andra Free-skorna så kan du välja mellan olika färger. För herrar finns Flyknit i blått och svart.