Saucony Virrata 2 (Dam)

Saucony Virrata 2 är en färgglad nyhet som passar både nybörjaren och den vane barfotalöparen som vill springa lätt och naturligt. Saucony Virrata har en helt platt sula, men jämn dämpning under hela foten varför skon också är bra alternativ som “övergångssko” för nybörjaren som vill testa barfotalöpning.

Saucony Virrata 2 har ett 0 mm häldropp, vilket ger en helt platt sula, men skon har ändå en lätt dämpning som kan vara skön under längre träningspass när fötterna tröttnar. Mellansulan på Virrata är tillverkad i Eva och den yttre sulan i karbongummi har ett bra grepp på ojämna underlag. Överdelen av skon är tillverkad i ett väl ventilerande material som dessutom reflekterar ljus bra, vilket är perfekt under mörka kvällsträningspass. Saucony Virrata har en traditionell snörning framtill för en bra passform.

Saucony Virrata klassas som barfotasko och är ett bra val för den som vill ha en snygg sko med lite dämpning under hela foten. Virrata finns i en snygg röd-lila färg för damer och väger kring 170 gram.