Tips på billiga barfotaskor

När det kommer till barfotaskor finns det en hel uppsjö av olika märken och modeller att välja mellan. Vissa barfotaskor med starkare namn har ofta lite dyrare skoalternativ, men det finns också billiga barfotaskor på marknaden som kan fungera precis lika bra som de dyrare alternativen. Här tipsar vi om billiga barfotaskor, varav alla kan beställas från nätet direkt hem till barfotalöparen som inte vill satsa en hel månadslön på nya barfotaskor!

Du kan också gå till kategorin billiga barfotaskor genom att klicka här. 

1. Anatomic Barfotaskor

Tjeckiska Anatomic har ett väldigt stort utbud av barfotaskor till priser från och med 380 kronor. Du hittar Anatomic barfotaskor hos Widetoes.com.

2. Muddus Utter

Muddus Utter barfotasko är en av favoriterna bland billiga barfotaskor. Muddus Utter har en liknande skouppbyggnad som Fivefingers och samma härliga barfotakänsla, men priset är mycket lägre. Välj Muddus Utter för en billig och användbar barfotasko. Här hittar du Muddus Utter på sportamore för 499 kronor (just nu på rea för 149 kronor!).

3. Evoskin

Evoskin är en billig barfotasko för den vane barfotalöparen, eftersom skon inte har någon egentlig sula utan är som en silikonhandske på foten. Denna sko kan användas för löpning, men passar kanske bäst för inomhusträning eftersom sulan inte skyddar så bra mot ojämnheter på marken. Evoskin är en bra sko för att träna upp fötternas muskler under aktivitet. Evoskin kostar 599 kronor på sportamore. Du hittar skon här.

4.Skechers

Skechers är ett lite ovanligare märke bland barfotaskor, som är lite billigare än de övriga barfotaskorna. Skechers är en typisk löparsko med snörning, men har mindre dämpning än en klassisk löparsko. Skechers är en bra variant för den som vill börja barfotalöpa eftersom skon är barfotasko men ändå lite mera stödjande än vissa varianter. Skechers har priser från 799 på sportamore. Du hittar skon här.

5. Vivobarefoot Achilles

Vivobarefoot Achilles är en billig barfotasko för den extreme barfotalöparen. Skon har minimalt med stöd, och har egentligen bara en tunn yttersula för att skydda mot ojämnheter i marken. Här hittar du barfotaskon Achilles.

Det var några alternativ på billiga barfotaskor! Om du inte gillade modellerna kan du alltid leta i webbshoparna lite till för att kanske hitta riktigt bra rabatter på andra barfotaskor!