Nyheter från Merrell!

Vi har precis uppdaterat bloggen med många härliga par Merrell barfotaskor för både kvinnor och män från Sportamore! Kolla in nyheterna från Merrell här!

Merrell Barfotaskor är nog ett av de populärare barfotaskorna och kännetecknas av en skön barfotakänsla och snygga, fräsiga, härliga färger att välja mellan. De allra flesta av Merrell Barfotaskor har en Vibram sula, som också används i Fivefingers. Vibram yttersula är av mycket bra kvalitet och har ofta en 0 mm hälupphöjning på sulan, vilket betyder att skon är “äkta barfotasko”. Ofta har Merrell en innersula på 4 mm, vilket är riktigt tunn och ger en riktigt skön barfotakänsla.

Visste du att Merrell också har barfotaskor för fritidsbruk – kolla exempelvis in snygga Excursion Glove för herrar i snygg retrostil – perfekt för promenader på stan!

Om du är nybörjare på barfotalöpning kan det löna sig att kolla in en annan typ av Merrell barfotaskor – nämligen Merrell Bare Access för herrar eller Merrell Bare Access för damer som också har en platt sula för framfotslandning, men lite mera dämpning på 8 mm ifall det känns ovant med endast tunna 4 mm.

Merrell barfotaskor är av bra kvalitet och det finns många nyheter att välja mellan! Bara att välja och vraka bland urvalet för att hitta dina favoriter bland Merrell barfotaskor!