Shoppa också annat än barfotaskor på nätet

Ifall du följer denna blogg så har du säkert bekantat dig med att köpa barfotaskor på nätet. Här kommer nu några tips på annat du också kan köpa på nätet! En kavalkad av sidor om shopping online helt enkelt!

Fetaste solglasögonen!

Hos terminalglasögon finns det en massa coola Ray bans solglasögon billigt, kolla in dem! Terminalglasögon är en sida som samlar en massa glasögon från en massa olika butiker på ett och samma ställe så att man lätt kan välja rätt i glasögondjungeln.

Studsmattor på nätet FTW!

studsmattaJag tror inte det finns många i min ålder (25) som gillar att hoppa på studsmattor lika mycket som mig. Hos studsmatta.biz kan du köpa studsmattor på nätet. Tyvärr bor jag i lägenhet och har ingen möjlighet att ha studsmatta på gården, men alltid när jag besöker föräldrarna så blir en hel del studs nog! Visste du att man kan hoppa på studsmatta med barfotaskor också förresten? Det ger ett grymt grepp, och skadar inte mattan lika mycket som vanliga skor. Perfekt om det är lite kallare!

Matkassar hit och dit

Ni har säkert alla hört om fenomenen med färdiga matkassar du kan beställa hem? Linas matkasse och sånt? Nu finns en sida där du kan jämföra alla dessa kassar innan du beställer något, den sidan hittar du här: Matkassar. Om bara matkasseleverantörerna kunde tillreda maten också så att man skulle få mer tid till att springa barfota och hoppa på studsmatta? Det du, det skulle vara något!