New Balance Minimus 00 (Dam)

New Balance Minimus 00 är den senaste snygga nykomlingen från New Balance. Denna barfotasko är den från New Balance med allra bäst barfotakänsla tack vare den minimalistiska designen.

New Balance Minimus 00 (kallas också Minimus zero V2) har en 0 mm hälupphöjning, det vill säga en helt platt sula. I kombination med en låg skoprofil och tunn sultjocklek. Minimus 00 har en yttersula i Vibram som ger bra grepp på alla typer av underlag. Mellannsulan är i Revlite, som är känd för sin lätta vikt. Minimus 00 har extra mycket utrymme för tårna, vilket är bra för att tårna ska jobba aktivt i frånskjutet när du springer.

New Balance Minimus 00 är antimikrobiellt bahandlad för att motverka dålig lukt. Insidan av skon är tillverkad i ett bekvämt material för att du med fördel ska kunna använda skon också helt barfota.

New Balance Minimus 00 är ett säkert val för den som vill springa minimalistiskt i ett par riktigt snygga skor. För damer finns Minimis 00 i snyggt lila med gröna och orangea detaljer. Skon är mycket lätt och väger endast omkring 129 gram.