New Balance Minimus 00 (Herr)

New Balance Minimus 00 är den senaste snygga nykomlingen från New Balance. Denna barfotasko är den från New Balance med allra bäst barfotakänsla tack vare den minimalistiska designen.

New Balance Minimus 00 (kallas också Minimus zero V2) har en 0 mm hälupphöjning, det vill säga en helt platt sula. Skon är mycket lätt och har en låg skoprofil med låg total sulhöjd – allt för att skon ska vara så minimalistisk som möjligt. Minimus 00 har en greppvänlig yttersula i Vibram och en mellannsula i Revlite, som är känd för sin lätta vikt. Minimus 00 har extra mycket utrymme för tårna, vilket är bra för att tårna ska jobba aktivt i frånskjutet när du springer.

Du kan använda New Balance Minimus 00 helt barfota om du vill, eftersom skon är tillverkad i ett bekvämt inre material, plus att den är behandlad antimikrobiellt för att motverka lukter.

New Balance Minimus 00 är ett säkert val för den som vill springa minimalistiskt i ett par riktigt snygga skor. För herrar finns Minimis 00 i blått med gula detaljer. Skon är mycket lätt och väger endast omkring 129 gram.