Skechers Go Run (Dam)

Denna produkt är tyvärr slut för tillfället. 

Skechers Go Run är en lite mera stabil variant av barfotaskor. Go Run har en liten stötdämpning i sulan, men är ändå designad i minimalistisk stil för barfotalöpning. Sulan är tillverkad för att passa en mellanfots- eller framfotslandning som i barfotalöpning.

Skechers Go Run har en 4 mm heel drop (skillnad mellan häl och trampdyna) vilket är betydligt mindre jämfört med traditionella löpskor, men mera än exempelvis Fivefingers, vilket gör skon till ett bra alternativ som vill testa på en “mild” variant av barfotaskor.

Skechers Go Run har en närapå sömlös överdel med traditionell snörning och extra mycket utrymme för tårna att röra sig fritt. Go Run är behandlade med antimikrober för att motverka lukt.

Skechers Go Run känns igen på den coola retrodesignen i alla möjliga olika färger och färgkombinationer. Skechers Go Run är prismässigt billigare än många andra barfotaskor. Go Run för damer finns i färgerna grönt, rosa, svart/rosa, rött, lila/gult och priserna kan variera beroende på färgen.