Nya barfotaskor kommer snart.

Det är för tillfället rätt tomt här på barfotaskor.net, och det beror på att de flesta skorna tagit slut i webbutikerna. Nya länkar till nya och nygamla barfotaskor kommer inom kort att dyka upp här, så håll utkik! Tills dess, besök gärna barfotasko-avdelningen på vår andra löparsko-sida Lopskor.com.

Nike Free 5.0 (Herr)

Nike Free 5.0 är en av de populäraste löparskorna för män just nu. Nike Free 5.0 är populära löparskor tack vare den sköna barfotakänslan, men används också mycket till vardagligt bruk tack vare det snygga utseendet.

Nike Free 5.0 har en mjuk och flexibel sula som ligger mellan 3.0 (barfotaskon med minst stöd) och 7.0 (skon med mest stöd), vilket gör Nike Free 5.0 till ett mellanting med en mjuk och flexibel sula som samtidigt ger lite stabilitet.

Nike Free 5.0 har ett häldropp på 8 mm, vilket är rätt så mycket för en barfotasko, men den flexibla sulan ger ändå en skön markkontakt med underlaget.

Nike Free 5.0 har en ovansida i ett välventilerande material, och passformen säkras med en traditionell snörning på framsidan. Yttersulan har djupa fåror för att ge bra grepp på alla typer av underlag.

Nike Free 5.0 finns i herrstorlekar och i många olika snygga färger. Du kan bland annat välja mellan svart, olika nyanser av blått, rött, vitt, gult samt grått, så en egen favorit hittar du säkert!

Nike Free Run +2 EXT (Dam)

Nike Free Run +2 EXT är en lätt träningssko som med fördel kan användas till barfotalöpning. Nike Free Run +2 har en mjuk och böjlig slitstark sula i gummimaterail, med många snitt i sett underifrån. Skon är mycket lätt och är helt neutral för foten för en skönbarfotakänsla.

Sulan på Nike Free Run är inte helt zero drop, det vill säga hälen är något högre än trampdynan, varför skorna också passar bra till promenader, inomhusträning och för vardagligt bruk.

Nike Free Run +2 är ett val för den stilmedvetna eftersom skon finns i många olika färger och nyanser. På sportamore finns Nike Free Run +2 i svart/rosa.