Saucony Virrata 2 (Herr)

Saucony Virrata 2 är en färgglad nyhet som passar både nybörjaren och den vane barfotalöparen som vill springa lätt och naturligt. Saucony Virrata har aningen mera dämpning än en traditionell barfotasko, men kan exempelvis vara ett bra alternativ som “övergångssko” för nybörjaren som vill testa barfotalöpning.

Saucony Virrata 2 har ett 0 mm häldropp, vilket ger en helt platt sula, men skon har ändå en lätt dämpning som kan vara skön under längre träningspass när fötterna tröttnar. Den flexibla mellansulan på Virrata 2 är tillverkad i Eva och den yttre sulan i karbongummi ger ett bra grepp på ojämna underlag. Överdelen av skon är tillverkad i ett snabbtorkande material i mono-mesh, med ett lösare foder inuti, för att skon ska kännas bekväm mot foten. Saucony Virrata har en traditionell snörning framtill för en bra passform.

Saucony Virrata 2 klassas som barfotasko och är ett bra val för den som vill ha en snygg sko med lite dämpning under hela foten. Virrata 2 finns i en snygg grön-röd färg för herrar och väger kring 184 gram.