Nya barfotaskor kommer snart.

Det är för tillfället rätt tomt här på barfotaskor.net, och det beror på att de flesta skorna tagit slut i webbutikerna. Nya länkar till nya och nygamla barfotaskor kommer inom kort att dyka upp här, så håll utkik! Tills dess, besök gärna barfotasko-avdelningen på vår andra löparsko-sida Lopskor.com.

Saucony Peregrine 4 (Herr)

Sauncony Peregrine 4 är en lätt löparsko som passar för ett naturligt löpsteg. Peregrine 4 är anpassade för alla möjliga typer av terräng, allt från grus och asfalt till ojämn skogsterräng. Peregrine 4 passar den som vill ha den stabilare typen av barfotasko, med en svag hälupphöjning och dämpning som skyddar foten under längre rundor på hårt underlag.

Saucony Peregrine 4 ett häldropp på 4 mm och dämpning under hela foten. Yttersulan är tillverkad i greppvänligt material som passar för tuff terräng och ojämna underlag. Ovansidan av skon är tillverkad i ett välventilerande material med mesh-infällningar, och passformen säkras med traditionell snörning. Skon väger kring 266 gram.

Saucony Peregrine 4 finns i herrstorlekar i en snygg svart-röd färg med gröna detaljer.

Saucony Virrata 2 (Herr)

Saucony Virrata 2 är en färgglad nyhet som passar både nybörjaren och den vane barfotalöparen som vill springa lätt och naturligt. Saucony Virrata har aningen mera dämpning än en traditionell barfotasko, men kan exempelvis vara ett bra alternativ som “övergångssko” för nybörjaren som vill testa barfotalöpning.

Saucony Virrata 2 har ett 0 mm häldropp, vilket ger en helt platt sula, men skon har ändå en lätt dämpning som kan vara skön under längre träningspass när fötterna tröttnar. Den flexibla mellansulan på Virrata 2 är tillverkad i Eva och den yttre sulan i karbongummi ger ett bra grepp på ojämna underlag. Överdelen av skon är tillverkad i ett snabbtorkande material i mono-mesh, med ett lösare foder inuti, för att skon ska kännas bekväm mot foten. Saucony Virrata har en traditionell snörning framtill för en bra passform.

Saucony Virrata 2 klassas som barfotasko och är ett bra val för den som vill ha en snygg sko med lite dämpning under hela foten. Virrata 2 finns i en snygg grön-röd färg för herrar och väger kring 184 gram.

Saucony Peregrine 4 (Dam)

Sauncony Peregrine 4 är en lätt löparsko som passar för ett naturligt löpsteg och ger en minimalistisk känsla tack vare den låga hälupphöjningen på 4 mm. Peregrine 4 är anpassade för alla möjliga typer av terräng, allt från grus och asfalt till ojämn skogsterräng. Peregrine 4 passar den som vill ha den stabilare typen av barfotasko, med en svag hälupphöjning och dämpning som skyddar foten under längre rundor på hårt underlag.

Saucony Peregrine 4 har en svag ProGrid Lite – dämpning under hela foten, men har ändå en rätt så låg skoprofil. Yttersulan är tillverkad i greppvänligt EBO som också skyddar foten från ojämnheter i underlaget. Ovansidan av skon är tillverkad i ett skönt sömlöst material, där passformen säkras med traditionell snörning. Skon väger kring 235 gram.

Saucony Peregrine 4 finns i damstorlekar och i en riktigt snygg röd-lila färg med gula detaljer.

Saucony Virrata 2 (Dam)

Saucony Virrata 2 är en färgglad nyhet som passar både nybörjaren och den vane barfotalöparen som vill springa lätt och naturligt. Saucony Virrata har en helt platt sula, men jämn dämpning under hela foten varför skon också är bra alternativ som “övergångssko” för nybörjaren som vill testa barfotalöpning.

Saucony Virrata 2 har ett 0 mm häldropp, vilket ger en helt platt sula, men skon har ändå en lätt dämpning som kan vara skön under längre träningspass när fötterna tröttnar. Mellansulan på Virrata är tillverkad i Eva och den yttre sulan i karbongummi har ett bra grepp på ojämna underlag. Överdelen av skon är tillverkad i ett väl ventilerande material som dessutom reflekterar ljus bra, vilket är perfekt under mörka kvällsträningspass. Saucony Virrata har en traditionell snörning framtill för en bra passform.

Saucony Virrata klassas som barfotasko och är ett bra val för den som vill ha en snygg sko med lite dämpning under hela foten. Virrata finns i en snygg röd-lila färg för damer och väger kring 170 gram.