Nya barfotaskor kommer snart.

Det är för tillfället rätt tomt här på barfotaskor.net, och det beror på att de flesta skorna tagit slut i webbutikerna. Nya länkar till nya och nygamla barfotaskor kommer inom kort att dyka upp här, så håll utkik! Tills dess, besök gärna barfotasko-avdelningen på vår andra löparsko-sida Lopskor.com.

New Balance Minimus 110 Trail (Dam)

New Balance Minimus 110 Trail är en nyare version av den populära Minumus 10 Trail. Minimus 110 Trail har en ny fräsch look med en ovansida i metallisk mesh och en förnyad yttersula som ska ge ännu bättre grepp i svår terräng.

Den förbättrade yttersulan på New Balance Minimus 110 Trail skyddar från vassa stenar och ger ett riktigt bra grepp för våta ytor tack vare de många piggarna i sulan. Mellansulan har en lätt dämpning, men ingen extra dämpning finns, vilket ger en riktigt skön barfotakänsla där foten får bra kontakt med underlaget.

Minimus 110 Trail har traditionell snörning för en bra passform. Skon finns i en snygg grå-röd färg för kvinnor hos Sportamore.

New Balance Minimus 10V2 Trail (Dam)

Nyheten från New Balance stavas Minimus 10V2 Trail, och är en barfotasko som passar för terräng. New Balance 10V2 Trail är en blandning av de båda populära skorna Minumus 10V2 och Minimus 10 Trail.

New Balance Minimus 10V2 Trail har en minimal häldropp på 4 mm, vilket ger en skön barfotakänslan tillsammans med den låga skoprofilen.

Minimus 10V2 Trail har en antimikrobiell och sömlös insida för att du ska kunna använda skon utan strumpor. Ovansidan är tillverkad i lvälventilerande mesh, och mellansulan i EVA. Yttersulan är en greppvänlig sula från Vibram som passar för alla typer av terräng – från asfalt till svåråtkomlig terräng. Skon är aningen bredare framtill för en skön minimalistisk passform.

New Balance Minimus 10V2 Trail väger endast 129 gram och finns i snyggt grå-svart för damer.

New Balance Minimus 10V2 Road (Dam)

Minimus 10 V2 Road är ännu en härlig färgglad nyhet från New Balance. Som namnet antyder är Minimus 10 V2 en barfotasko som främst passar för löpning på vägar.

New Balance Minimus 10 V2 Road har en Vibram yttersula som ger bra grepp på jämna underlag. Skon har 4 mm häl till tå dropp för en skön barfotakänsla. Den totala sulhöjden är aningen högre än de andra Minimus-skorna. Ovansidan på Minimus 10 V2 Road är i ett skönt material, och det går bra att springa utan strumpor i skorna. Skon är mycket lätt med sina 147 gram.

Minimus 10 V2 Road finns i en härlig blå för damer och har en traditionell snörning framtill.